сряда, 15 август 2012 г.

ГЪРНЕТО НА БОГАТСТВОТО И ИЗОБИЛИЕТО

Отпуската е сравнително мързеливо време, затова в отпускарския период реших да Ви предлагам по-лесни и неангажиращи откъм време и усилия нещица. Такова е и днешното. Ще Ви покажа едно гърненце, което всички у дома наричаме " Гърнето на богатството и изобилието".
Вероятно сте чували за фън шуй!? Та според това изкуство за постигане на хармония в дома / и не само! /, е добре в точно определен ъгъл на дома / или още по-добре - на трапезарията / да поставим съд, който в основата си е широк, а в горния край се стеснява. Идеята е, че събира много, но " изваждането " е по-трудно заради тясното гърло. В това гърне събираме монети, които сме намерили, престояват за известно време пари, които сме спечелили като допълнителен доход и т.н. Задължително се добавят и други неща като ориз, китайска монета и други.
Решихме да си направим такова гърне преди няколко години и сменихме няколко съда, докато открием най-подходящия. Искахме да е ясно предназначението му, да е специално. Затова взех едно гърне, което беше декорирано в черно и сиво, с керамична панделка отпред. Визията му хич не ми допадаше, но формата му беше подходяща за моята идея.
Като начало, облепих гърнето с любимата ми измислена от мен смес - едър пясък, лепило Ц200 и бял грунд. Сместа нанесох сякаш е широка струя, която излиза от гърлото на гърнето. С тази смес скрих панделката и оформих символично " потока на богатството ", който е толкова изобилен, че чак прелива от Гърнето на богатството!
Когато сместа изсъхна добре, просто пръснах гърненцето със златен автомобилен спрей. Това е всичко - както виждате, елементарно е за изпълнение, но същевременно има специална мисия - да донесе изобилие в дома ни, да подкрепи и подсили нашите финансови резултати чрез изкуството на фън шуй!
Дано Ви е било интересно, а ето го и Гърнето на богатството:

ГЪРНЕТО НА БОГАТСТВОТО ПРЕЛИВА ОТ ИЗОБИЛИЕ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар