сряда, 4 април 2012 г.

Кутийка за бижута с нова визия!

В края на март ви показах една много сладка кутийка за бижута, която все ми стоеше недовършена / вж. статия " Още декупаж " /. Тогава обещах да покажа новия й вид, ако остане време да я променя. Е, вчера успях и бързам да я кача тук. Вчера снимах и други неща, далеч по-дребни, но на тази кутийка все не й вървеше със снимките и от десетина, избрах най-малко размазаната. Не мога да си обясня защо не е на фокус / вероятно е от снимащия, не от кутийката ... /!
Както и да е - боядисах я в розово с акрилни бои, намазах обилно с кракел лак или кракле, както искате, а отгоре - бяла боя. Ако нямате такъв лак, може и с Ц 200, но поне при мен пукнатините не стават толкова големи, затова предпочитам специализираните материали...
Станаха чудесни пукнатини, а визията на бижутерката доби още по-ретро и по-романтично звучене... Днес остава само да я лакирам отгоре, но това няма да се отрази съществено на вида й, затова реших да я постна преди да е напълно завършена.

Сега вече е готова и за някой рафт в магазина...
Е, за вас не знам, но аз наистина се наслаждавам на резултата!
Следващият път вероятно ще предложа нещо великденско поради наближаващия голям християнски празник. Имам подготвени няколко нещица, кои за подаръци, кои за продан, ще видим какво ще кача тук.
До скоро!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар