понеделник, 19 март 2012 г.

Пролетна украса за корниз

Времето се затопли и вече жадуваме за първите напъпили дървета... Въобще - няма по-красив сезон от пролетта, когато усещаш как животът отново закипява във вените на земята, как въздухът се изпълва с аромата на цъфнали клонки, а ти самият се чувстваш не по-малко прероден от Природата!!!
Ето с такива усещания реших да поканя Пролетта у дома и направих тези изключително бързи за изработка " украси за корниз ". Всъщност, изработих ги при последните студове, защото вече ми писна от тежката зима и исках да внеса малко ведрост и красота в обстановката.
За направата е необходимо само желание, а материалите са налични във всеки по-голям магазин или строителен хипермаркет на щанда за декорации.
Трябват Ви няколко сламени топки в различни цветове и размери, парчета рафия, останали от някой букет / може и цветни /, няколко изкуствени цветчета и пеперудки, топъл силикон, няколко дървени топчета.
Аз направих два броя от тази украса, защото кухнята ми е с един прозорец, т.е. за двата края на  корниза, но бройката им може да се съобрази с броя на прозорците в помещението, за да не се нарушава визията му.
Препоръчвам го и на най-начинаещите, защото е почти невъзможно нещо да се обърка или да не ви се получи...

С ТАЗИ СВЕЖА УКРАСА ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ " ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ "! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ВЕДРОСТ И ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ В ЖИВОТА! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар