петък, 15 февруари 2013 г.

КОЛИЕ " НАСТРОЕНИЕ "

Оказа се, че не съм поствала нищо от доста време! Сръчкайте ме, хора, това на нищо не прилича! Е, имам си извинение, разбира се, но въпреки това смятам да Ви се реванширам като посветя днешната публикация на нещо, което рядко показвам в интернет - бижута.
Предлагам Ви нещо доста лесно, но пък много ефектно и лесно за комбинация с различни тоалети. Колието е подходящо предимно за ежедневното облекло и го нарекох " Настроение ", защото е изработено с дървени мъниста в свежи пролетни цветове / ах, как я чакам тази пролет!... /.
Колието няма закопчалка, защото е достатъчно дълго да се промуши през средно голяма " кратуна ", т.е. глава. Основата е кожен шнур в кафяво, а мънистата са дървени и в два размера, съответно - жълти, зелени и екрю или бежови, както искате.
Подредбата зависи от собствените Ви вкус и нужди, ако лично Вие ще го носите, както впрочем и цветовете.
Мънистата са отделени едно от друго с възелчета на шнура. Е, това е - никаква философия, само желание и красота! Мога само да добавя, че този гердан се предлага за продажба в един прекрасен електронен магазин за ръчно изработени нещица, където напоследък съм качила доста мои реализирани идеи.
Послепис: снимката малко бие в синьо, вероятно от режима, който съм избрала за снимане и в действителност жълтото е доста по-жълто, зеленото е по-наситено, а бежовото - малко по-светло. Така или иначе, снимката е достатъчно ясна, за да илюстрира идеята и да Ви покаже как да я реализирате!

Колие " Настроение " за повече настроение!

Няма коментари:

Публикуване на коментар