понеделник, 5 ноември 2012 г.

САКСИЯ С ПИЛЕ

Е, есента окончателно настъпи и природата се готви за своя зимен сън! По дворове и градинки все още греят цветовете на хризантемите, но като цяло, вече няма такава красива гледка от цъфнали растения... Затова днес искам да Ви покажа една много симпатична саксийка, с която можете да декорирате дома си и да се наслаждавате поне на домашните растения.
Направих я преди няколко години и я подарих, но наскоро имах възможността да заснема творението си и сега го предлагам на Вас.
Необходима Ви е керамична гланцирана саксия, независимо какъв размер / моята е малка, но идеята е приложима към всяка саксия /. Импровизирайте с материалите, които в моя случай са: декоративно пиле от магазини тип " 1 левче ", силикон, парче мрежест плат / може и цветарска мрежа, но от по-плътните /, една панделка и хартиена роза.
С мрежата оформете желана фигура, например панделка и я залепете върху саксията с помощта на силикон. Отгоре залепете пилето и скрийте излезлия силикон с готовата панделка. Довършете със замах като добавите цветето в центъра на украсата!
Кашпата е готова за броени минути! По този начин можете да оформите комплект от три различни по размер саксии или просто да освежите някой тъмен ъгъл на дома, добавяйки кашпа в греещи цветове! Ако саксиите Ви са съвсем малки, можете дори да ги ползвате не за цветя, а за канцеларски принадлежности - едва ли в офиса Ви някой ще има подобна вещ на бюрото си!
Вижте моята:

Слънчев ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар