вторник, 5 март 2013 г.

ПРОЛЕТНО ВЕНЧЕ

Идва пролет, усмихнете се! Днес ще покажа още нещичко, което очаква своя собственик в един електронен магазин, но първо искам да благодаря на всички, които днес са посетили блога ми, тъй като според брояча те са удивително много и всички са от България! Е, бих се радвала и на повече отзиви, защото сега преобладават " мълчаливите " ни срещи ", но...
Да поговорим за венчето - замисълът ми беше такъв, че да си го извадите покрай Свети Валентин / затова има сърце / и да Ви краси дома, докато пролетта не се настани трайно навън - в природата, и вътре - в нас!
Самото венче е купено от магазин за художнически материали - реших, че не е удачно да го изработя сама, защото готовите са по-добре оплетени. В долния край има изкуствени дребни цветенца в нежни лилави тонове и дискретни тревички. Отгоре е залепено сърце от МДФ, обработено с декупажна техника. Точките са дорисувани с акрилна боя в оранжево, отгоре е нанесен лак. Свежото сърчице е залепено / както и самите цветя / с топъл силикон.
В горния край е оформена широка панделка, също в оранжево и жълто, прихваната с тясна оранжева лентичка текстилна панделка. Възелът е скрит под симпатично цветенце, също текстилно и залепено със силикон.
Изделието има предварително оформена връзка за закачане на стената.
Всъщност, най-много време отнема изработката на сърчицето заради съхненето на лака. Всичко друго се сглобява изключително бързо.
Не чакайте пролетта да Ви свари неподготвени - направете си тази свежа пролетна украса и създайте подходящо настроение за себе си и хората, които обичате!


Пролет иде!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар