четвъртък, 12 април 2012 г.

Съвместно с international-handmade.info

Днес по изключение няма да покажа, а ще разкажа - за съвместна инициатива с www.international-handmade.info , където имам профил като хендмейкър.
След изненадваща покана от страна на сайта, аз се озовах като техен представител в сутрешния блок на ТВ7. Боядисвах на живо яйца с техники, публикувани в сайта, като направихме три включвания в рамките на блока.
Телевизията качи две видеа, които можете да видите в tv7.bg или да последвате линковете към тях на моята facebook.com/my hobby.
Не успях да сваля видеата, защото дават възможност само за използване като споделяне, затова и не можах да ги кача тук.
Препоръчвам ви да ги видите, много са интересни. А всевъзможни интересни неща, идеи и любопитни техники ще развихрят въображението ви, ако ни посетите и в сайта www.international-handmade.info!
За нас ще бъде удоволствие да споделите всичко интересно, което ви е хрумнало, развълнувало, харесало и  т.н., докато разглеждате предложенията в Домашната ни работилница!
Поздрави на всички и светли празници!

P.S. Кокошката-подложка, върху която редя яйцата в предаването, направих специално за участието си там. Казва се Галина / означава " кокошка ", май на италиански /. Имам вече и снимка, но не съм я обработила, затова ще я кача тези дни, независимо, че Великден вероятно ще е отминал, докато успея да й обърна внимание!

Няма коментари:

Публикуване на коментар